Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Feestdagen

Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid en feestelijke gerechten. Hieronder vindt u een overzicht van onze feestelijke restaurantactiviteiten.

 Seniorendiner kerstavond

Seniorendiner kerstavond

Speciaal voor onze oudere gasten serveren wij op kerstavond een kerstdiner. Een gezellig en feestelijk diner om samen met uw vrienden te genieten.
Kerstontbijt

Kerstontbijt

Een exclusief kerstontbijt met vele extra’s om de dag feestelijk mee te beginnen.
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Traditiegetrouw presenteren wij op beide dagen een feestelijke brunch.
Kerstdiner

Kerstdiner

Wij hebben voor beide kerstdagen een feestelijke à la carte kaart voor u samengesteld, met zeer diverse en exclusieve gerechten.
KliekjesLunch

KliekjesLunch

Na twee kerstdagen is het wegdoen van overgebleven ingrediënten en onaangetaste gerechten natuurlijk zonde en past niet binnen onze GreenKey gedachte. Al enkele jaren organiseren wij op deze dag een kliekjeslunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,2
610 beoordelingen
Anneke Segaar
Hotel Leiden 
was erg leuk een ronde tafel en met oudere vlakbij het salade buffet

Erg leuke en gezellige ober, vriendelijk en met leuke oplossingen komen. Tomatensoep en garnalencocktail waren heerlijk. ook de varkenshaas en schnitzels perfect. De toetjes heerlijk. Wijn goed op temperatuur. Prijstechnisch was het best pittig voor een vd Valk restaurant.

Kerstarrangementen

Kerstarrangementen

Het is genieten met de Kerstdagen in Hotel Leiden. Het hotel is prachtig opgemaakt in kerstsfeer, de open haard staat aan en ons team is er klaar voor om u in de watten te leggen tijdens de feestdagen.

Geniet van een compleet verzorgd kerstarrangement inclusief overnachting, ontbijt en een kerstdiner.

Boek uw arrangement