Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten!
Culinair genieten!

Culinair genieten

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van ontbijt, lunch of diner. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de heerlijkste gerechten; op de menukaart vindt u klassiekers met een twist en moderne gerechten. U boekt u gemakkelijk en snel uw tafel online.

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en klassiekers.

Bekijk onze menukaarten
Brasserie 1629

Brasserie 1629

U bent van harte welkom in Brasserie 1629 voor een hapje en een drankje in een gezellige, ongedwongen sfeer. Geniet van een kopje koffie of een goed glas wijn. Op de kaart van de brasserie staan tal van bites en heerlijke gerechten.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Hotel Leiden heeft een prachtig terras direct aan de Oude Rijn. Één van de mooiste terrassen van Leiden. U kunt in alle vroegte uitgebreid ontbijten en tot ver na zonsondergang genieten van zomerse gerechten en verkoelende drankjes met uitzicht op voorbij varende boten. Dat is volop genieten!

Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1641 beoordelingen
Alle beoordelingen
Gewoon heerlijk gegeten
Hotel Leiden Jose 

Gewoon lekker gegeten prettige bediening alles was top