Direct naar de contentDirect naar de footer

Brunch

Iedere zondag brunchbuffet van 12.00 uur tot 14.30 uur. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail en de brunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.

Belangrijke mededeling m.b.t. het corona virus: Het is onze hoogste prioriteit om onze omgeving voor zowel u als onze collega's zo veilig mogelijk te houden. Zo werken al onze collega's volgens het protocol dat is opgesteld door Van der Valk Hotels & Restaurants én volgen wij dagelijks de ontwikkelingen en de richtlijnen van het RIVM.

Wij nemen de verspreiding van het corona virus zeer serieus en zijn daarom genoodzaakt alle lunchbuffetten en zondagsbrunches te annuleren tot en met 31 maart.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 071 - 5731 731. Houd onze website, Facebook- en Instagram pagina in de gaten voor updates omtrent deze omstandigheden.

_________________________________

Elke zondag kunt u in Restaurant Het Haagsche Schouw genieten van een grote variatie aan koude en warme gerechten met onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail en de brunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.

Vanaf 25 personen kunt u voor uw eigen gezelschap ook een aparte ruimte reserveren met een eigen buffet en bediening. Vraag naar de voorwaarden.

Prijs:
Volwassenen: € 25,00 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 14,50 p.k.
Kinderen t/m 3 jaar gratis

- Wij raden u aan vooraf te reserveren.
- Speciale dieetwensen graag vooraf kenbaar maken.
- Op Feestdagen gelden andere voorwaarden

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten