Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner

Tafel aanvragen

Welkom bij Restaurant Het Haagsche Schouw!

Ontdek een culinaire ervaring die de rijke traditie van Van der Valk combineert met een vernieuwende twist. Vanaf 16:00 uur verwelkomen wij u graag in ons sfeervolle restaurant, gelegen aan de prachtige Oude Rijn.

Onze menukaart biedt een uitgebreide selectie van zorgvuldig samengestelde gerechten. Geniet van de heerlijke smaken van nieuwe culinaire hoogstandjes of herontdek de tijdloze Van der Valk klassiekers.

Bij Restaurant Het Haagsche Schouw streven we ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren, zodat u zich direct thuis voelt. Of u nu komt voor een intiem diner, een gezellig samenzijn met vrienden of een zakelijke bijeenkomst. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Goed om te weten:

  • Online reserveren is mogelijk tot en met 14 personen.
  • Voor reserveringen vanaf 15 personen vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze receptie via 071 - 5731 731.
  • Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren