Restaurant Het Haagsche Schouw

Restaurant Het Haagsche Schouw - Hotel Leiden

Bar & Brasserie

Diner

Verrassend (h)eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook andere specialiteiten. Kom dineren met vrienden en familie en ervaar het zelf. De keuken is tot 22.00 uur geopend.

Diner à la Carte:
Ieder seizoen brengt onze chef een nieuwe menukaart uit met tal van reguliere, biologische en seizoensgebonden gerechten.Ter aanvulling van uw diner hebben wij een saladebuffet klaar staan.

Het restaurant is geopend tot 22.00 uur. In de bar & brasserie serveren we gerechten tot 23.00 uur en van de kaart met 'bites' kunt u bestellen tot sluiting van de bar. 

Groepen:
Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een Arrangementenmenu. Op deze kaart staan een aantal gerechten van onze lopende a la carte kaart. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en zodat al uw gasten tegelijk kunnen lunchen of dineren. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het saladebuffet.
 
Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij eventueel de mogelijkheid om te dineren in een aparte zaal. Onze salesafdeling helpt u graag bij het maken van de reservering.

Let op: Op 19 december is het restaurant exclusief verhuurd; de brasserie is voor diner geopend van 17.00 tot 22.00 ur. 1e & 2e kerstdag serveren wij geen a la carte diner, maar een 3 gangen keuze menu. U dient hiervoor te reserveren via www.hotelleiden.nl/december/ 

Op 31 december sluit het restaurant na de zondagsbrunch om 15.00 uur. De brasserie is geopend van 14.00 tot 02.00 uur. 

Wij maken gebruik van cookies.