Restaurant Het Haagsche Schouw

Restaurant Het Haagsche Schouw - Hotel Leiden

Bar & Brasserie

Diner

Verrassend (h)eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook andere specialiteiten. Kom dineren met vrienden en familie en ervaar het zelf. De keuken is tot 22.00 uur geopend.

Diner à la Carte:
Ieder seizoen brengt onze chef een nieuwe menukaart uit met tal van reguliere, biologische en seizoensgebonden gerechten.Ter aanvulling van uw diner hebben wij een saladebuffet klaar staan.

Het restaurant is geopend tot 22.00 uur. In de bar & brasserie serveren we gerechten tot 23.00 uur en van de kaart met 'bites' kunt u bestellen tot sluiting van de bar. 

Groepen:
Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een Arrangementenmenu. Op deze kaart staan een aantal gerechten van onze lopende a la carte kaart. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en zodat al uw gasten tegelijk kunnen lunchen of dineren. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het saladebuffet.
 
Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij eventueel de mogelijkheid om te dineren in een aparte zaal. Onze salesafdeling helpt u graag bij het maken van de reservering.

Jarige eet gratis mee:
Van der Valk Hotel Leiden trakteert de Jarige Job op een gratis keuzemenu, lunchbuffet of zondagsbrunch! Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag ! Vraag onze receptie naar de voorwaarden.

Stempelkaart:
Bij iedere besteding van € 32,50 of meer laat u na uw bezoek uw kaart   
afstempelen bij onze receptie. Zo spaart u voor een gratis lunchbuffet, brunchbuffet of 3-gangen arrangementenmenu. Vraag onze receptie naar de stempelkaart en voorwaarden.

Wij maken gebruik van cookies.