Direct naar de contentDirect naar de footer
Dineren in Restaurant
Dineren in Restaurant

Het Haagsche Schouw

;

Restaurant & Brasserie

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, brunchen, borrelen of dineren. Smaakvol genieten in het sfeervolle restaurant Het Haagsche Schouw met uitzicht op het water van de Oude Rijn. Onze bar & brasserie in het monumentale deel van het pand is dagelijks geopend voor diner en borrel. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks een goede start van de dag, met een uitgebreid buffet.
Lunch

Lunch

Dagelijks serveren wij een smaakvolle lunch. U kunt kiezen uit onze à la carte kaart of gebruik maken van ons dagelijks wisselend lunchbuffet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Maandag tot en met zaterdag serveren wij een smaakvol wisselend lunchbuffet.
Diner

Diner

Verrassend (h)eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook andere specialiteiten. Kom dineren met vrienden en familie en ervaar het zelf. De keuken is tot 22.00 uur geopend.
Brunch

Brunch

Iedere zondag brunchbuffet van 12.00 uur tot 14.30 uur. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail en de brunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.
Tea Break

Tea Break

Een Tea Break; dat is gezellig genieten met familie en vrienden.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
569 beoordelingen
Jolanda
Hotel Leiden 
We hebben genoten van het restaurant, heerlijk gegeten.

We hebben een surprise menu genomen met een bijpassend wijnarrangement. Dit was helemaal top, complimenten aan de kok. En personeelslid in de bediening sprong er voor ons wel uit, helaas weten we zijn naam niet. Hij kwam ons iedere keer de wijn uitleggen en serveren, dit was een zeer gemotiveerde jongeman, een dikke pluim voor hem. Zulke mensen verhogen de sfeer van het restaurant.