Direct naar de contentDirect naar de footer
Dineren in Restaurant
Dineren in Restaurant

Het Haagsche Schouw

;

Restaurant & Brasserie

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, brunchen, borrelen of dineren. Smaakvol genieten in het sfeervolle restaurant Het Haagsche Schouw met uitzicht op het water van de Oude Rijn. Onze bar & brasserie in het monumentale deel van het pand is dagelijks geopend voor diner en borrel. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk !

Reseveer een tafel

Feestdagen

Feestdagen

Laat u deze maand extra verwennen door onze gastvrijheid en feestelijke gerechten. Hieronder vindt u een overzicht van onze feestelijke restaurantactiviteiten.
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks een goede start van de dag, met een uitgebreid buffet.
Lunch

Lunch

Dagelijks serveren wij een smaakvolle lunch. U kunt kiezen uit onze à la carte kaart of gebruik maken van ons dagelijks wisselend lunchbuffet.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Maandag tot en met zaterdag serveren wij een smaakvol wisselend lunchbuffet.
Diner

Diner

Verrassend (h)eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook andere specialiteiten. Kom dineren met vrienden en familie en ervaar het zelf. De keuken is tot 22.00 uur geopend.
Brunch

Brunch

Iedere zondag brunchbuffet van 12.00 uur tot 14.30 uur. Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail en de brunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,2
613 beoordelingen
Anneke Segaar
Hotel Leiden 
was erg leuk een ronde tafel en met oudere vlakbij het salade buffet

Erg leuke en gezellige ober, vriendelijk en met leuke oplossingen komen. Tomatensoep en garnalencocktail waren heerlijk. ook de varkenshaas en schnitzels perfect. De toetjes heerlijk. Wijn goed op temperatuur. Prijstechnisch was het best pittig voor een vd Valk restaurant.

Acties

 • Acties

  Jarige Job Actie

  Van der Valk Hotel Leiden trakteert de Jarige Job op een gratis 3-gangen arrangementenmenu, ontbijtbuffet, lunchbuffet* of zondagsbrunch. Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

  Lees meer
 • Acties

  Spaarkaart

  Bij iedere besteding van € 20,00 in ons restaurant ontvangt u één stempel. Bij 10 stempels is uw kaart al vol! De volle stempelkaart kunt u inleveren bij een volgend bezoek voor €10 korting!

  Lees meer