- Hotel Leiden

Vergaderen in stijl

Zalen

Een vergadering, bruiloft of een exclusief feest... Van der Valk Hotel Leiden heeft een mooie keuze aan stijlvolle zalen voor u. Goed bereikbaar vanuit de gehele randstad.

5 multifunctionele zalen en 5 luxe boardrooms

 • Vergaderen - Hotel Leiden

  Vergaderen in Leiden

  Van der Valk Hotel Leiden is de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Een vergadering, congres, training of presentatie. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte.

  Lees meer: vergaderen
 • Feesten - Hotel Leiden

  Feesten & partijen

  Elk feest is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van uw dag onze dag!

  Lees meer: feesten & partijen
 • Bruiloften - Hotel Leiden

  Bruiloft

  U heeft uw ideale levenspartner gevonden en niets is mooier dan uw wederzijdse liefde te verenigen met een huwelijk. Laat de mooiste dag van uw leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.

  Lees meer: bruiloft
 • High tea, borrels & more - Hotel Leiden

  High Tea, borrels & more

  Bent u jarig of gaat u met pensioen. Heeft u een familiere√ľnie of denkt u aan een babyshower? Voor kleine en grote gezelschappen kunt u bij ons terecht. In het sfeervolle restaurant met terras of in een ruimte boven met uitzicht op de Rijn.

  Lees meer: high tea & more
 • Dineren - Hotel Leiden

  Dineren

  Feestelijk dineren met uw gezelschap in een eigen sfeervolle zaal. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit.

  Lees meer: dineren
 • Varen in Leiden - Hotel Leiden

  Varen

  De historische binnenstad van Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf de kade bij Van der Valk Hotel Leiden kunt u met uw gezelschap een boottocht maken of maak gebruik van de Watertaxi naar het centrum van Leiden.

  Lees meer: varen in Leiden
 • Condoleance - Hotel Leiden

  Condoleance

  Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Na een dienst of uitvaart is vaak behoefte om samen met familieleden en vrienden op een sfeervolle locatie de overledene te herdenken.

  Lees meer: condoleren
 • Capaciteit - Hotel Leiden

  Capaciteit

  Bijgaand een overzicht met de meest voorkomende opstellingen en capaciteiten. Uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

  Lees meer: capaciteit