Direct naar de contentDirect naar de footer

Samen zijn na een afscheid

Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Na een dienst of uitvaart is vaak de behoefte om samen met familieleden en vrienden op een sfeervolle locatie de overledene te herdenken.

In Valk Exclusief Hotel Leiden kunt u in een persoonlijke ambiance in alle rust napraten geheel in stijl van uw dierbare. Koffie met familie, een borrel om herinneringen op te halen of een diner met een intiem gezelschap. Bij ons is veel mogelijk.

In Restaurant Het Haagsche Schouw of in één van onze ruimtes boven met uitzicht op de Oude Rijn of in de brasserie* kunt u in een persoonlijke ambiance in alle rust napraten.

Na de condoleance bent u ook van harte welkom om met de familie gebruik te maken van een lunch of diner om zo ook deze zorg uit uw handen te nemen.

Omdat er in de tijd na een overlijden al genoeg op u afkomt, adviseren wij u graag bij het verzorgen van een passend afscheid. Ons salesteam heeft contact met begrafenisondernemers uit de gehele regio. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

*de brasserie is beschikbaar voor condoleances van maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur.