Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Omgeving van Leiden

  Duinen & strand, de bollenstreek, stedentrips, musea en attractieparken. Van alles te beleven op slechts enkele kilometers van Van der Valk Hotel Leiden.

Overige toeristische informatie

 • Varen in Leiden

  Varen in Leiden

  Leiden heeft maar liefst 28 kilometer aan grachten en om die met elkaar te verbinden zijn er 88 bruggen en bruggetjes. Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf de kade van Van der Valk Hotel Leiden kunt u met gezelschappen boottochten maken.

  Wij werken samen met diverse Leidse rederijen.

  Lees meer
 • Stadsparkeerplan Leiden

  Stadsparkeerplan Leiden

  Het Stadsparkeerterrein "Haagweg" in Leiden bezit 750 parkeerplaatsen en is op 5 minuten loopafstand van de binnenstad. Ook rijden om de paar minuten gratis City Shuttles naar en van elke gewenste locatie in het Leids centrum.

  Lees meer
 • Valkenburgse meer

  Valkenburgse meer

  Het Valkenburgse Meer bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel. Een heerlijke plek voor een wandeling, een rondje hardlopen en in de zonnige maanden voor een verfrissende duik.

  Lees meer
 • Golfen

  Golfen

  Voor de golfliefhebber, zijn er diverse golfbanen in de buurt. In Warmond, pal aan de Kagerplassen, ligt de prachtige 9-holes golfbaan van Golfclub Kagerzoom. Het is een typische polderbaan, die zowel de beginnende als de gevorderde golfer veel golfplezier bezorgt.

  Bij de Wassenaarse Golfclub Rozenstein kan iedere (greenfee) speler genieten van een 18 holes baan, Par-3 oefenbaan en overige oefenfaciliteiten.

  Lees meer