- Hotel Leiden

Het welbekende hotel Noordzee Katwijk is één van de favoriete plekken van vele Katwijkers. Het hotel heeft een mooie ligging, direct aan de Noordzee, maar in vergelijking met nieuwere hotels in de omgeving, moeten we helaas toch constateren dat het hotel wat ouder wordt. Dit is ook de reden dat voornamelijk steeds meer toeristen, kiezen voor een moderner hotel in omgeving Katwijk. Hoewel de Noordzee en het strand wellicht wat verder weg liggen, is hotelleiden.nl één van deze opties. Het moderne hotel in hartje leiden is niet voor niets een favoriet onder bezoekers van leiden en omstreken.

 

Hotel Leiden

Het Van der Valk hotel in Leiden is dan ook een top alternatief voor het Hotel Noordzee te Katwijk. Niet alleen is het hotel een perfecte plaats om in luxe te overnachten, daarnaast kunt u er ook heerlijk culinair genieten, met uitzicht om de Oude Rijn. Daarnaast kunt u profiteren van alle faciliteiten van het hotel. Zo is er een sfeervol restaurant aanwezig, waar u culinair kunt genieten van een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Daarnaast krijgt u bij aankomst een gratis welkomstdrankje, betaalt u geen reserveringkosten, en kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Fietsen naar Katwijk

Bij het Valk der Valk hotel in leiden kunt u voordelig uw fietsen huren en de omgeving verkennen. Zo fietst u binnen notime richting de Noordzee in Katwijk. Het hotel verhuurt ook ebikes, erg gemakkelijk bij kleine hoogteverschillen en tegenwind.

Dineren aan de kust

Uiteraard is het ook mogelijk om te dineren aan de kust, bijvoorbeeld bij één van de vele strandtenten of bij Hotel Noordzee Katwijk. Bij veel van deze restaurants is heerlijke verse vis van de Katwijkse vissers verkrijgbaar. Wilt u dus voordelig, maar luxe overnachten, kies dan voor onze mooie accommodaties in leiden, en fiets binnen een half uurtje naar Hotel Noordzee Katwijk om daar te genieten van een ondergaand zonnetje.

Musea

Naar leiden fietsen is uiteraard ook een mogelijkheid. Ga bijvoorbeeld naar Naturalis, waar sinds september 2016 de fenomenale T-Rex te zien is. De Tyrronnasaurus rex is de bekendste dinosaurus ter wereld, en is nu in zijn geheel te zien in dit mooie museum.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.