- Hotel Leiden

Leiden stad van ontdekking

12 musea, 28 kilometer aan grachten, 88 bruggen en bruggetjes. Leiden is verrassend verrijkend en prikkelt uw nieuwsgierigheid!

Lees meer: Leiden en Musea

 - Hotel Leiden

Omgeving

Duinen & strand, stedentrips, musea en attractieparken. Van alles te beleven op slechts enkele kilometers van Van der Valk Hotel Leiden.

Lees meer: omgeving

Toeristische informatie

 • Leidse activiteiten en Musea - Hotel Leiden

  Leiden

  Deze historische stad zal u met haar charme, haar klasse, haar gezelligheid en haar verborgen schatten bekoren

  Lees meer: Leiden
 • Varen in Leiden - Hotel Leiden

  Varen in Leiden

  Leiden heeft maar liefst 28 kilometer aan grachten en om die met elkaar te verbinden zijn er 88 bruggen en bruggetjes.Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken.Vanaf de kade van Van der Valk Hotel Leiden kunt u met gezelschappen boottochten maken. Wij werken samen met diverse Leidse rederijen.

  Lees meer: varen in Leiden
 • Stadsparkeerplan Leiden - Hotel Leiden

  Stadsparkeerplan Leiden

  Het Stadsparkeerterrein "Haagweg" in Leiden bezit 750 parkeerplaatsen en is op 5 minuten loopafstand van de binnenstad. Ook rijden om de paar minuten gratis City Shuttles naar en van elke gewenste locatie in het Leids centrum.

  Lees meer: Stadsparkeerplan Leiden
 • Omgeving - Hotel Leiden

  Omgeving

  Uitwaaien op het strand, wandelen door de duinen. Of liever iets met meer actie? Dat kan ook. Corpus Experience, Soldaat van Oranje, maar ook de attractieparken Duinrell en Drievliet liggenop slechts enkele kilometers. Voor ieder wat wils!

  Lees meer: omgeving
 • Valkenburgse Meer - Hotel Leiden

  Valkenburgse Meer

  Het Valkenburgse Meer bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel. Een heerlijke plek voor een wandeling, een rondje hardlopen en in de zonnige maanden voor een verfrissende duik.

  Lees meer: Valkenburgsmeer
Wij maken gebruik van cookies.