Direct naar de contentDirect naar de footer

BAR & BRASSERIE

Onze bar & brasserie bevindt zich in het monumentale deel van het pand. De oude herberg "Het Haagsche Schouw" dateert uit 1629 en doet zijn naam nog steeds eer aan. Gemoedelijkheid en persoonlijkheid in een historische monumentale omgeving, maar comfort en gemak anderzijds.

U bent van harte welkom in de bar & brasserie voor een kopje koffie, lunch, diner of een borrel in een gezellige, ongedwongen sfeer. Op de kaart van de brasserie staan tal van ‘bites’ en heerlijke gerechten. Klik op Menukaarten om alvast de lunch of dinerkaart te bekijken.

De bar en brasserie biedt door haar inrichting tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een informele bespreking, een borrel na een vergadering of voor uw diner. Maar het is ook heerlijk ontspannen met familie en vrienden bij de open haard.

Openingstijden bar & brasserie

Maandag t/m vrijdag 17.00 tot 00.30 uur
Zaterdag 12.00 tot 01.00 uur
Zondag 12.00 tot 23.00 uur

LET OP GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN:

- Op Eerste Kerstdag is de Brasserie geopend van 10.00 tot ongeveer 24.00 uur.
- Op Tweede Kerstdag in de Brasserie geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Daarna is er een besloten feest in de Brasserie.

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij gerechten van een kleine brasseriekaart.

- Op 31 december is onze brasserie vanaf 10.00 uur geopend. U kunt van 12.00 tot 23.00 uur gerechten bestellen van onze brasseriekaart. De brasserie sluit rond 01:30 uur. Het is niet mogelijk vooraf te reserveren.

In de zomermaanden kunnen de openingstijden van de brasserie worden aangepast en verwijzen we u graag naar ons terras aan het water of het restaurant.

Wilt u informatie over het exclusief afhuren van onze brasserie? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 071 5731 715 of sales@leiden.valk.nl.