Welkom

Ontdek de vele mogelijkheden

80 ruime elegante kamers met ligbad en aparte douche. 80 stijlvolle kamers & suites met ligbad en aparte douche.
Comfortabel genieten begint bij Van der Valk Hotel Leiden.
Een charmant à la carte restaurant en gezellige hotelbar. Een sfeervol à la carte restaurant en gezellige bar 'The Old Inn'.
Culinair genieten en met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn.
 10 multifunctionele zalen met daglicht, gratis parkeren en gratis WIFI.10 multifunctionele zalen met daglicht, gratis parkeren en gratis Wi-Fi.
Uw gasten zijn van alle moderne gemakken voorzien.
Gezellig terras direct aan het water.Leiden wordt ook wel Stad van Ontdekkingen genoemd.
Deze historische stad met vele musea zal u aangenaam verrassen.

December Feestmaand

Exclusieve Feestdagen

De mooiste tijd van het jaar nadert en net als vorig jaar maken we er dit jaar weer een gezellige periode van. Laat u verwennen door onze gastvrijheid en geniet tevens van een sfeervolle ambiance.

Lees meer December Feestmaand

Ontbijt, lunch en diner

Genieten in restaurant Het Haagsche Schouw

Het restaurant van Van der Valk Hotel Leiden is in de omgeving ook bekend als restaurant Het Haagsche Schouw. Met haar rijke geschiedenis serveren wij klassieke gerechten tot aan seizoensgebonden producten. Voor ieder wat wils!

Lees meer over restaurant Het Haagsche Schouw

Vergaderen & Feesten

Tot in detail geregeld

Ons vakkundig team zorgt dat alles aan uw bijeenkomst tot in de detail geregeld is. Uw presentatie, vergadering, bedrijfsuitje, verjaardag of familiereünie is in goede handen, want uw dag is onze dag!

 

Lees meer over vergaderen & feesten

Bruiloften

U gaat trouwen?

U heeft uw ideale levenspartner gevonden en niets is mooier dan uw wederzijdse liefde te verenigen met een huwelijk. Laat de mooiste dag van uw leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.

Noteer alvast in uw agenda: Bruidsbeurs op zaterdag 3 januari !

 

Lees meer over trouwen

Stad van Ontdekkingen

De historische stad Leiden

zal u met haar charme, haar gezelligheid en haar verborgen schatten verrassen. Leiden nodigt u uit een kijkje te nemen in haar roemrijke verleden, te genieten van haar waardevolle heden en uit te kijken naar haar veelbelovende toekomst.

Lees meer over Leiden & Musea

We hebben Goud

Green Key

Voor het vijfde jaar op rij hebben wij het Gouden Green Key certificaat voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen behaald en zijn we serieus bezig met duurzaamheid, zorg voor milieu en de natuur.

Lees meer over Green Key

Restylen & akoustiek

Restaurant Het Haagsche Schouw

Het restaurant wordt maandag 5 t/m donderdag 8 januari gerestyled. Tevens wordt met diverse aanpassingen de akoestiek verbeterd. Het ontbijt serveren wij in één van de zalen boven. De lunch en het diner is in de monumentale Hotelbar en met een beperkte menukaart. Op deze dagen hebben wij géén lunchbuffet.

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom!

 

 

11 juni 2014
8,3
358 Reviews

"Geen opmerkingen, gewoon heel goed"

Beschrijving van ons verblijf: voldoende parking bij aankomst, heel goed ontvangen, nette kamers, geen lawaai of hinder ondervonden, lekker ontbijt gekregen

Koen Carels
Meer beoordelingen