Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestelijke bijeenkomsten

 • Feestelijke bijeenkomsten

  Feest

  VOOR ELKE GELEGENHEID EEN BIJZONDER FEEST

  Elk feest is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van uw dag onze dag!

  Van der Valk Hotel Leiden is een bijzonder geschikte locatie voor het houden van een feest. De sfeervolle en multifunctionele zalen met uitzicht op de Oude Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten. Het verzorgen van recepties, diners en complete feestavonden komen bij Van der Valk Hotel Leiden dan ook regelmatig voor.

  Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest onder het toeziend oog van een professional.

  Feest op maat
  Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen wij ook voor maatwerk. De uitgebreide arrangementen stemmen wij graag op ieders wens af om zo een onvergetelijke herinnering te creëren. Uw persoonlijke wensen en budget staan hierbij centraal.

  Contact
 • Feestelijke bijeenkomsten

  Dineren

  Feestelijk dineren met uw gezelschap. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit!

  Diner vanaf 25 personen
  Voor het serveren van een diner bieden wij uw gezelschap meerdere opties. U kunt kiezen voor een drie of een viergangen menu (vanaf € 34,00 p.p.). De gerechten kunt u zelf samenstellen en tot 1 mooi menu maken. Of laat u zich liever verrassen? Kies dan voor een menu op maat van de Chef vanaf à € 34,00 p.p.

  Buffet vanaf 20 personen
  Ook dit jaar introduceert Van der Valk Hotel Leiden een reeks nieuwe buffetten. All inclusive buffetten: onbeperkt huiswijn, water, frisdrank, Amstel tapbier, vruchtensappen en smaakvolle koude & warme gerechten. En natuurlijk met een een kopje koffie of heerlijk dessert als afsluiting. Oftewel all inclusive!

  Walking dinner vanaf 25 personen
  Of wilt u eens iets anders dan een zittend diner of buffet? Kies dan eens voor een walking dinner! Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire kleine gerechtjes. De gerechtjes worden in 8 gangen aan uw gasten gepresenteerd. Het tijdsbestek van een walking dinner bedraagt 4 uur en is inclusief onbeperkt drankjes van het Hollands assortiment.

  Contact
 • Feestelijke bijeenkomsten

  High tea, borrels & more

  Wilt u uw verjaardag vieren, gaat u met pensioen of heeft u een familiereünie? Voor kleine en grote gezelschappen kunt u bij ons terecht voor borrels & more. In ons sfeervolle het restaurant, het terras aan de Oude Rijn of in een ruimte boven met uitzicht op de Rijn.

  Enkele voorbeelden die wij u kunnen bieden voor gezelschappen vanaf 20 personen:

  High Tea
  U wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Vervolgens kunt u genieten van diverse broodjes, scone met jam en clotted cream, cakesoorten, assortiment zoete lekkernijen, luxe koekjes, mini quiche, mini saucijzenbroodje en mini pizza. De High tea wordt geserveerd met diverse smaken thee met honing & citroen of koffie. De High Tea serveren wij in een aparte ruimte en in buffetvorm.

  Borrel & receptie
  In een aparte ruimte met uitzicht op de Oude Rijn. Eenvoudig of juist uitgebreid borrelen, we maken het voor u op maat.

  Verjaardag arrangement
  Een feestje zoals u het thuis wilt vieren. Een kopje koffie en een petit four als ontvangst. Vervolgens heerlijke sandwiches, roomboterzoutjes & nootjes. En natuurlijk gaan wij ook rond met warme items en plaatsen passend bij het arrangement een klein hapjesbuffet.

  Contact