- Hotel Leiden

Bruiloft & Trouwlocatie

Heb je ‘ja’ geantwoord op misschien wel de belangrijkste vraag in je leven? Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie ook direct aan de slag gaan om alles te regelen voor jullie grote dag. We willen jullie er graag bij helpen! Laat de mooiste dag van jullie leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.

Stellen jullie je eens voor...

Na het Ja-woord varen jullie per boot vanaf het Stadhuis naar hotel Leiden. De boot meert aan bij onze steiger, waarna jullie de bruidstaart aansnijden in ons restaurant of op het terras en samen met de receptiegasten genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de Oude Rijn.

Onze Chef-kok bereidt een heerlijk diner waarvan jullie samen met de daggasten genieten in een aparte ruimte. En dan is het tijd voor een spetterend feest; dansen, genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest!

Om de mooiste dag uit jullie leven in stijl af te sluiten brengen jullie de huwelijksnacht door in een prachtige suite; romantiek ten top!

Dit is slechts één van de vele voorbeelden hoe jullie dag eruit zou kunnen zien. Maar elke bruiloft is uniek en door uitgebreid jullie wensen te bespreken, werken we graag mee aan het creëren van jullie droomhuwelijk!

We nodigen jullie graag uit om eens langs te komen in Van der Valk Hotel Leiden. Maak een afspraak met onze collega’s van de afdeling Sales zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Sales
T: 0171 – 5731 715
sales@leiden.valk.nl

Neem vast een kijkje in onze informatiebrochure 2017

Wij maken gebruik van cookies.