Direct naar de contentDirect naar de footer

Pinksterbrunch

Betaling vereist

In het weekend van Pinksteren kunt u genieten van een royale brunch!

Wij serveren op zondag 19 mei en maandag 20 mei onze heerlijke pinksterbrunch. Onze keuken zal voor u de meest heerlijke gerechten bereiden. Het buffet bestaat o.a. uit zoete lekkernijen, luxe belegde broodjes, koude en warme vlees-en visgerechten en verschillende frisse rauwkostsalades.

Wij ontvangen u met een welkomstcocktail waarna u kunt genieten van de heerlijke brunch.

Tijd:
Op zondag 19 mei en maandag 20 is de aanvang om 12.00 en het eindigt om 14.30 uur

Prijs:
Volwassenen € 34,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 20,50

Inclusief: Koffie, thee, melk en vruchtensappen

Reserveren:
Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u een tafel te reserveren.

Let op: uw reservering is pas definitief na betaling.

Voor reserveringen boven de 25 personen kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales via sales@leiden.valk.nl of 071 - 5731 715.

Voorwaarden

  • Wij vragen u een vooruitbetaling van het gehele bedrag. Bij het maken van een reservering via onze website krijgt u direct een betaalverzoek. Uw reservering is pas definitief na betaling. Indien u niet in de gelegenheid bent om via de website te reserveren, ontvangt u bij de reserveringsbevestiging per e-mail een betaallink, de betaling dient binnen 48 uur te zijn afgerond. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.
  • Tafelreserveringen kunnen kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de gekozen activiteit schriftelijk gewijzigd of geannuleerd worden.
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de gekozen activiteit kunt u kosteloos het aantal personen wijzigen met een maximum 2 personen of 10% van de reservering.
  • Wij kunnen u eventueel ook informeren met betrekking tot het afsluiten van een annuleringsverzekering.
  • Het is niet altijd mogelijk om na het reserveren van een activiteit een extra persoon aan de reservering toe te voegen i.v.m. beschikbaarheid. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen t.a.v. een tafelvoorkeur maar vragen uw begrip voor het feit dat deze tijdens feestdagen niet gehonoreerd kunnen worden.