Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Classic Caesar

    14,75

    kip uit Mibrasa oven | huisgemaakte croutons | ei | ansjovisdressing

    Klein 11,75
  • Pokebowl

    14,75

    zalm | tonijn | gamba’s | edamame | wakame | rijst | dressing van soja en sesam

  • Garnalen

    13,50

    uit Mibrasa oven | geroosterde knoflook | cherry tomaten | korianderdressing

    Klein 10,50
  • Geitenkaas

    12,50

    lauwwarm | geroosterde rode bietjes | walnoten | honingdressing

    Klein 10,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    5,75

    tomaten basilicumschuim | blokjes chorizo

  • Garnalensoep

    7,50

    bosui | cognaccrème

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Breekbrood

    4,75

    aïoli | kruidenboter | tapenade

  • Oester

    9,95

    Spéciales Gaey | 3 stuks | zwarte bonendressing

    De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen.
    I.v.m. dagverse aanvoer, zo lang de voorraad strekt.

  • Steak tartaar

    13,25

    huisgemaakt | Van der Valk boerderij Leiderdorp | kwartelei | crème van wasabi

    met oester: €15,75

  • Carpaccio

    11,00

    Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | pestodressing

  • Vijgen

    10,75

    geroosterd in Mibrasa oven* | geitenkaas | balsamico | honing | broodcrostini’s

  • Avocado carpaccio

    10,25

    granaatappelpitjes | Parmezaanse kaas | walnotenolie

  • Beef tataki

    13,00

    rund | zwarte bonenlak | pikante kruim | sambal eigeel

  • Tonijn

    12,75

    tartaar | gamba wonton | limoen hangop | bosui | chili crème

  • Garnalen

    12,75

    Hollands | cocktailsaus | kruidensla

    Klein 9,95

* Mibrasa is een gesloten houtskooloven. De perfect gecontroleerde luchtstroom zorgt voor een ambachtelijke garing en geeft een unieke rooksmaak aan uw gerecht.

  • 3 gangen

    39,50

    € 39,50 > op vertoon van Restaurant ID € 36,50

  • 4 gangen

    47,50

    € 47,50 > op vertoon van Restaurant ID € 44,50

Vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

  • Vegan groenteburger *

    15,75

    tomatenrelish | augurk | ijsbergsla

    * Vegetarisch
  • Gevulde paprika *

    18,50

    couscous | spinazie | feta | dressing van kruidenolie

    * Vegetarisch
  • Pasta *

    19,50

    geroosterde groenten | tomatensaus | Parmezaanse kaas | notencrumble

    * Vegetarisch
Vis hoofdgerechten

Vis hoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Fish & Chips Haagsche Schouw

    19,50

    kabeljauw | oma’s frieten | waldorfsalade | sauce tartare

  • Heilbot

    23,50

    gestoomd | mosterd | Hollandaisesaus

  • Kabeljauw

    22,25

    geroosterd op eikenhout | uit houtskooloven | venkel | truffeljus

  • Zalm

    21,50

    filet | gegrild | Hollandaisesaus

  • Sliptong

    22,50

    gebakken | remouladesaus

    3 stuks: €22,50

    2 stuks: €18,50

    Klein 18,50
  • Zeetong

    34,50

    gebakken | geklaarde boter | fleur de sel

    Met picassogarnituur: €37,50

Vlees Hoofdgerechten

Vlees Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Rundersukade

    20,50

    gesmoord in rodewijnjus | vijgen

  • Tournedos

    26,00

    malse biefstuk van de haas | uit Mibrasa oven | gepofte knoflook

  • Entrecote

    22,50

    uit Mibrasa oven | gekarameliseerde rode uien | knoflookboter

  • Angus biefstuk

    20,25

    gegrild | paddenstoelenmix | rodewijnjus

    Klein 17,25
  • Lamsbout

    21,50

    knoflook | rozemarijn | tijmjus

  • Eendenborst

    24,00

    tamme | krokant gebakken | sinaasappeljus

  • Kalfslende

    24,50

    Van der Valk boerderij Leiderdorp | rozemarijn

  • Black Angus burger

    15,75

    rustiek brood | cheddar | augurk | bbq saus

  • Saté

    18,50

    kip | wokgroenten | kroepoek | seroendeng | atjar |Balisatésaus

Klassieke Valk gerechten

Klassieke Valk gerechten

  • Wiener schnitzel

    18,75

    huis gepaneerd | ei | citroen

    Klein 16,50
  • Schnitzel

    18,75

    huis gepaneerd | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon

    Klein 16,50
  • Varkenshaas

    19,75

    gebakken | medaillons | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon

    Klein 17,25
  • Duitse biefstuk

    18,00

    Valk Versmarkt | gebakken uien | portjus

  • Kalfslever

    18,75

    sousvide gegaard spek| appel | rode wijn jus

Klassieke Valk desserts

Klassieke Valk desserts

  • Dame blanche

    7,25

    vanille-ijs | warme chocolade saus | slagroom

  • Sorbet

    7,25

    vruchten | vruchtensorbetijs | spuitwater | aardbeiensaus | slagroom

  • Mont blanc

    6,50

    vanille-ijs | advocaat | slagroom

  • Pêche melba

    7,00

    vanille-ijs | perzik | frambozen saus | slagroom

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème brûlée

    7,75

    gebrand | Licor 43| ruby chocoladeijs | slagroom

  • Brownie

    8,00

    fudge | karamelijs | slagroom

  • Passievrucht

    7,25

    gebakken papaja | kokosijs

  • Hemelse modder

    7,75

    crème van sinaasappel

  • Meltdown cake

    8,00

    chocola | witte chocolade ijs | slagroom

  • Bavarois

    8,50

    gekarameliseerde bananen | Kahlúa | slagroom

  • Bananenbrood

    7,75

    walnoten-ahorn-ijs | notencrumble | slagroom

  • Kaasplankje

    18,00

    3 soorten | 3 soorten Grahams port | olijvenjam | briochebrood

Koffiespecialiteiten

Koffiespecialiteiten

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish coffee

    8,40

    koffie | whiskey | slagroom

  • French koffie

    8,40

    koffie | Grand Marnier | slagroom

  • Italiaanse koffie

    8,40

    koffie | Amaretto | slagroom

  • Kloosterkoffie

    8,40

    koffie | Dom Bénédictine | slagroom