Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Niçoise Haagsche Schouw

    14,50

    gegrilde tonijn | haricot verts | ei |olijven | kappertjes

    Klein 11,75
  • Carpaccio

    13,50

    pijnboompitjes | rucola | Parmigiano Reggiano | aceto balsamicomayonaise

    Klein 10,50
  • Geitenkaas

    12,50

    gebrand | zoetzure mini meirapen | groene asperges | zoete paprika dressing

    Klein 10,25
  • Caesar

    14,50

    krokante kip | ansjovismayonaise | gedroogde pancetta | Parmigiano Reggiano

    Klein 11,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep

    5,75

    schuim van piment d’espelette |vegetarisch

  • Kropslasoep

    7,50

    tartaar van coquilles

  • Tom Kha Kai

    6,75

    kip | garnaal | Thaise groenten | kokosmelk | koriander

  • Mosselsoep

    8,25

    saffraan

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Oester

    9,95

    Spéciales Gaey | 3 stuks | pipetje | zoetzuur | limoen

    De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen.
    I.v.m. dagverse aanvoer, zo lang de voorraad strekt.

  • Pata Negra

    14,75

    gedroogde Iberico ham | cornichons | olijventapenade | crostini

  • Carpaccio

    11,50

    Parmigiano Reggiano | rucola | pijnboompitjes | aceto balsamicomayonaise

  • Kalfstartaar

    14,50

    Iberico ham | zoetzure mini bietjes | dragon mosterdmayonaise

  • Zeebaarstartaar

    14,50

    zilte plantjes | oester | dragondressing

  • coquilles

    15,50

    3 stuks | guacamole | pittige dressing

  • Garnalen

    12,75

    Hollands | aangemaakt | cocktailsaus | kruidensla

    Klein 9,95
  • Tonijn

    13,50

    tataki met sesam | gebakken uitjes | kroepoek kruim | pittige dressing

  • Bawykov zalm

    15,50

    gemarineerde mini komkommer |schuim van komkommer

  • Bulgur

    10,75

    geitenkaascrème | meirapen | aceto balsamico stroop | amandel

Vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

  • Ravioli caprese *

    19,50

    tomatensalsa | basilicum saus | rucola | Parmigiano Reggiano

    * Vegetarisch
  • Pittige groenteburger *

    16,75

    paprika | kidneybonen | mais | mozzarella | cajun kruiden | augurken relish

    * Vegetarisch
  • Gevulde ronde courgette *

    18,50

    groenten tempura | geroosterde groenten | macadamia noten kerriedressing

    * Vegetarisch
Vis hoofdgerechten

Vis hoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zeeduivel

    25,50

    op cha sieuw wijze geroosterd | mini paksoi | knoflooksiroop

  • Kabeljauw

    24,75

    venkel | lamsoor | schuim van dragon

  • Zalmfilet

    24,50

    biologisch | zeekool | zeekraal

  • Sliptong

    22,50

    gebakken | remouladesaus

    3/2stuks

    Klein 18,50
  • Zeetong

    37,50

    gebakken | geklaarde boter | fleur de sel

    met Picasso garnituur € 37,50

    Klein 34,50
  • Traditionele mosselen in wijn

    19,75

    Zeeuwse mosselen | mosselgroenten | witte wijn

  • Traditionele mosselen in bier

    19,50

    Belgische mosselen | mosselgroenten | bruin bier

  • Gewokte mosselen

    22,75

    gepelde gamba | Iberico chorizo

Vlees Hoofdgerechten

Vlees Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Kalfsrack

    24,50

    truffelkroketje | gekarameliseerde witlof | saus van porcini

  • Duo van lamsrack & biefstuk

    23,50

    lage temperatuur gegaard | krokante lamszwezerik | gegrilde gekonfijte aardappel

  • Amerikaanse rundersukade

    24,50

    rosé gebakken | gekonfijte ui | saus van Amerikaans bier

  • Waardse entrecote

    23,75

    bimi en doperwtenpuree | kruidenjus

  • Surf & turf

    29,50

    ossenhaas | gambaspies | garnalen loempia | saus van zee-egel

  • Tournedos

    27,50

    gebakken | jus van aceto balsamico

  • Angus biefstuk

    20,25

    gegrild | paddenstoelenmix | Madeirajus

    Klein 17,25
  • Saté

    18,50

    kippendijen | gemarineerd met sojasaus | sambal |satésaus

  • Hamburger

    15,75

    black pepper bun | gefrituurde uienringen | blauwe kaas | augurken relish | bbq saus

Klassieke Valk gerechten

Klassieke Valk gerechten

  • Schnitzel

    18,75

    huis gepaneerd | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon

    16,50
  • Varkenshaas

    19,75

    gebakken | medaillons | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon

    17,25
  • Duitse biefstuk

    17,50

    Valk Versmarkt | gebakken | roscoff uien | kalfsjus

  • Kalfslever

    18,75

    uitgebakken spek| uien | gekonfijte appel | Calvados jus

Klassieke Valk desserts

Klassieke Valk desserts

  • Dame blanche

    7,25

    vanille-ijs | warme chocolade saus | slagroom

  • Sorbet

    7,25

    vruchten | bloedsinaasappelsorbet | perensorbet | slagroom

  • Gemberbollen

    6,50

    vanille-ijs | slagroom

  • Aardbeien

    7,25

    vanille-ijs | slagroom

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Friandises

    7,25

    inclusief koffie of thee | bonbon | macaron | Madeleine | boterkoek

  • Crème brûlee

    7,75

    gebrand | tonka bonen | vanille bourbon ijs

  • Chocolademousse

    8,25

    wit | grapefruit | sinaasappel | frambozen | slagroom

  • Watermeloen

    8,50

    gebrand | gemarineerd in Captain Morgan | bloedsinaasappelsorbet

  • Mango & passievrucht

    8,50

    bavarois | pistache-ijs

  • Kaasplankje

    18,00

    3 soorten | 3 soorten Grahams port | olijvenjam | briochebrood

Koffiespecialiteiten

Koffiespecialiteiten

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish coffee

    7,00

    koffie | whiskey | slagroom

  • French koffie

    7,00

    koffie | Grand Marnier | slagroom

  • Italiaanse koffie

    7,00

    koffie | Amaretto | slagroom

  • Kloosterkoffie

    7,00

    koffie | Dom Bénédictine | slagroom