Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Herfstsalade

    14,50

    gekonfijte fazant | gebakken paddenstoelen | gala appel | vanilledressing

    Klein 11,50
  • Pokebowl

    14,75

    zalm | tonijn | edamame | dressing van soja en sesam

  • Carpaccio

    13,50

    kroepoek kruim| krokante ui | oosterse dressing

    Klein 10,50
  • Geitenkaas

    12,50

    geroosterd | drie bereidingen van selderij | dressing met honing van imker De Drie Bijen

    Klein 10,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep *

    5,75

    pomodori | vegetarisch

    * Vegetarisch
  • Aardappelsoep *

    6,50

    opperdoezen | truffel | vegetarisch

    * Vegetarisch
  • Wildbouillon

    6,50

    beukenzwam | kervel | bosui | Madeira

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Breekbrood

    4,75

    aïoli | kruidenboter | tapenade

  • Oester

    9,95

    Spéciales Gaey | 3 stuks | zwarte bonendressing

    De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen.
    I.v.m. dagverse aanvoer, zo lang de voorraad strekt.

  • Oosterse carpaccio

    11,00

    rund | kroepoek | pindamayonaise

  • Hertencarpaccio

    11,95

    wild | Tête de Moine kaaskrullen | truffeldressing

  • Kalfspastrami

    11,50

    gegrilde tonijn | little gem | korianderdressing

  • Zalm sashimi

    14,50

    edamame | sesamdressing

  • Coquilles

    14,75

    gebakken | 3 stuks | black pudding | spekdressing

  • Garnalen

    12,75

    Hollands | cocktailsaus | kruidensla

    Klein 9,95
  • Ceviche van zeebaars

    15,50

    appel | kappertjes | ui | rogge

  • Quinoa

    13,25

    appel | avocado | Shropshire Blue kaas | appelstroop | rozemarijn

  • Tomatentartaar

    9,95

    ui | kappertjes | gepocheerd ei | Parmezaanse kaas | steak tartare saus

Vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

  • Pittige groenteburger *

    16,75

    paprika | kidneybonen | mais | mozzarella | cajun kruiden | augurken relish

    * Vegetarisch
  • Parelgort *

    18,50

    paddenstoelen | spinazie | Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Angelotti *

    19,50

    geroosterde pompoen | ricotta |truffel

    * Vegetarisch
Vis hoofdgerechten

Vis hoofdgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Fish & Chips Haagsche Schouw

    19,50

    kabeljauw | waldorfsalade | sauce tartare

  • Gelardeerde zeeduivel

    25,25

    spek | zeekraal | tomatensalsa

  • Schelvis

    21,75

    gepofte venkel | saus van Hollandse garnalen

  • Zeebaars

    22,25

    spiesje van zwaardvis in tempura | dressing van kerrie en Thaise basilicum

  • Zwarte Koolvis

    23,85

    bimi | coulis van zoete paprika

  • Zalmfilet

    21,50

    gegrilde prei | morillesaus

  • Sliptong

    22,50

    gebakken | remouladesaus
    1685 grande cuvée – Boschendal 2017

    3 stuks
    2 stuks

    Klein 18,50
  • Zeetong

    34,50

    gebakken | geklaarde boter | fleur de sel
    1685 grande cuvée – Boschendal 2017

    Met picassogarnituur: €37,50

Vlees Hoofdgerechten

Vlees Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Duo van kalf

    24,50

    kalfswang| kalfssukade | ravioli | saus van porcini

  • Hert

    24,50

    zoete aardappel | rode kool | bockbierjus

  • Bavette

    22,75

    rund | ratatouille van mini courgette, paprika en aubergine | saus van zwarte knoflook

  • Tournedos

    25,50

    gebakken | geroosterde pastinaak | mosterd-basilicumsaus

  • Wildpeper

    20,00

    peperkoek | kastanjepuree | port peertje

  • Confit de canar

    21,50

    huisgekonfijt | zuurkool | dadels | stroop van rode port

  • Eend

    24,50

    eekhoorntjesbrood | polenta | portjus

  • Angus biefstuk

    20,25

    gegrild | paddenstoelenmix | Madeirajus

    Klein 17,25
  • Black Angus burger

    15,75

    brioche bun | cheddar | gekonfijte ui | biersaus

  • Saté

    18,50

    kip | cassave kroepoek | sojasaus | seroendeng | atjar |satésaus

Klassieke Valk gerechten

Klassieke Valk gerechten

  • Holsteiner Schnitzel

    18,75

    huis gepaneerd | gebakken ei

    Klein 16,50
  • Schnitzel

    18,75

    huis gepaneerd | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon

    Klein 16,50
  • Varkenshaas

    19,75

    gebakken | medaillons | saus naar keuze | Zigeuner | peper | champignon
    V.I.P. Valk in Provence - Rosé (Grenache)

    Klein 17,25
  • Duitse biefstuk

    17,50

    Valk Versmarkt | gebakken uien | portjus

  • Kalfslever

    18,75

    sousvide gegaard spek| appel | rode wijn jus

Klassieke Valk desserts

Klassieke Valk desserts

  • Dame blanche

    7,25

    vanille-ijs | warme chocolade saus | slagroom

  • Sorbet

    7,25

    vruchten | bloedsinaasappelsorbet | perensorbet | slagroom

  • Gemberbollen

    6,50

    vanille-ijs | slagroom

  • Pêche melba

    7,00

    vanille-ijs | perzik | frambozen saus | slagroom

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Crème brûlée

    7,75

    gebrand | zoethout| amandelijs | slagroom

  • Meltdown cake

    8,00

    chocola | witte chocolade ijs | slagroom

  • Bavarois

    8,50

    kwark | bramen | espuma van mango | kokosijs | slagroom

  • Tarte tatin

    8,50

    crumble van Cabrales blauwe kaas | quenelle van hangop

  • Meloenbolletjes

    6,50

    gemarineerd in vanille | bourbon vanille-ijs | tonkaschuim

  • Kaasplankje

    18,00

    3 soorten | 3 soorten Grahams port | olijvenjam | briochebrood

Koffiespecialiteiten

Koffiespecialiteiten

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish coffee

    8,40

    koffie | whiskey | slagroom

  • French koffie

    8,40

    koffie | Grand Marnier | slagroom

  • Italiaanse koffie

    8,40

    koffie | Amaretto | slagroom

  • Kloosterkoffie

    8,40

    koffie | Dom Bénédictine | slagroom