Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstdiner

Tafel aanvragen

Onze chef-kok heeft voor beide kerstdagen een feestelijke à la carte kaart voor u samengesteld, met zeer diverse en exclusieve gerechten.

Wij ontvangen u en uw gasten met een welkomstcocktail en een amuse. Vervolgens kunt u genieten van een luxe driegangen keuzediner. Indien gewenst, kunt u uw diner uitbreiden met een tussengerecht (supplement € 8 p.p.).

_______________________________________________________________

Bent u benieuwd naar de heerlijke gerechten? Bekijk vast ons KERSTMENU!

_______________________________________________________________

25 en 26 december vanaf 16.00 uur
Volwassenen € 57,50 p.p. inclusief welkomstcocktail en amuse, exclusief drank.

- Groepen groter dan 8 personen die willen dineren kunnen wij dit jaar helaas niet plaatsen. Wel voor de kerstbrunch en de kerstbrunch matinée.
- Speciale dieetwensen vernemen wij graag vooraf .
- Uw tafel is maximaal beschikbaar voor het kerstdiner voor 2 uur en 30 minuten.

Voorwaarden

  • Wij vragen u een vooruitbetaling van het gehele bedrag. Bij het maken van een reservering via onze website krijgt u direct een betaalverzoek. Uw reservering is pas definitief na betaling. Indien u niet in de gelegenheid bent om via de website te reserveren, ontvangt u bij de reserveringsbevestiging per e-mail een betaallink, de betaling dient binnen 48 uur te zijn afgerond. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.
  • Tafelreserveringen kunnen kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de gekozen activiteit schriftelijk gewijzigd of geannuleerd worden.
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de gekozen activiteit kunt u kosteloos het aantal personen wijzigen met een maximum 2 personen of 10% van de reservering.
  • Wij kunnen u eventueel ook informeren met betrekking tot het afsluiten van een annuleringsverzekering.
  • Het is niet altijd mogelijk om na het reserveren van een activiteit een extra persoon aan de reservering toe te voegen i.v.m. beschikbaarheid. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen t.a.v. een tafelvoorkeur maar vragen uw begrip voor het feit dat deze tijdens feestdagen niet gehonoreerd kunnen worden.

Vragen m.b.t. corona

Indien de overheid besluit om de horeca te sluiten, ontvangt u de aanbetaling terug. Indien het restaurant gewoon geopend mag zijn en een van de deelnemers van uw gezelschap heeft corona, dan is dit geen geldige reden om de gehele reservering kosteloos te annuleren binnen 72 uur voor aanvang.

.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren