Direct naar de contentDirect naar de footer

Stadsparkeerplan Leiden

Het Stadsparkeerterrein Haagweg is gelegen tegen het historisch centrum en bezit 750 parkeerplaatsen op 5 minuten loopafstand van de binnenstad. Vanaf dit grootste parkeerterrein van Leiden rijden ook om de paar minuten gratis cityshuttles naar en van elke gewenste locatie in het Leids centrum. Onze hotelgasten kunnen bij de receptie van het hotel een dagkaart kopen voor een speciale prijs.

Parkeerterrein Haagweg

Adres: Haagweg 8, 2311 AA Leiden
Open: 24 uur per dag
Toezicht: bemand van 6.00 uur tot 2.00 uur + cameratoezicht

Het grootste parkeerterrein van Leiden ligt aan de Haagweg en functioneert als een volwaardig transferium. Zowel overdag als 's avonds rijden pendelbusjes van en naar het parkeerterrein en voor groepen zijn speciale afspraken te maken, zodat u altijd verzekerd bent van vervoer naar de binnenstad.

Betaald parkeren (P+R).


Bijzonderheden:

  • Gratis vervoer van en naar de binnenstad.
  • Parkeerplaatsen voor gehandicapten en motorfietsen.
  • Als extra service kunt u gratis een fiets, rolstoel of rollator lenen.
  • Gedurende de maanden april t/m oktober brengt de watertaxi u naar de binnenstad van Leiden.
  • In- en uitrijden 24 uur per dag. 24 uur per dag geopend.
  • Aantal parkeerplaatsen: 750

Gratis vervoer:
De gratis minibus brengt u vanaf het parkeerterrein Haagweg naar uw gewenste locatie in het centrum van Leiden. Wanneer u wilt terugkeren, belt u eenvoudig naar +31 71 51 20 071. U wordt opgehaald en terug gebracht naar het parkeerterrein.

Tarief:
- starttarief € 4,00
- 24 uur dagtarief € 13,50
- Hotelgasten Van der Valk Hotel Leiden kunnen bij de receptie van het hotel een dagkaart kopen voor een speciale prijs.