Direct naar de contentDirect naar de footer
 • U-vorm

  U-vorm

  De naam zegt het al. De deelnemers zitten aan een tafel in een vorm van een U. Deze vergaderopstelling is een van de meeste gekozen vergaderopstelling.

  De opstelling geeft de spreker de kans om meer interactie te hebben met de deelnemers. Heeft u binnenkort een presentatie, training sessie, workshop of vergadering? Dan past deze opstelling wellicht goed bij uw bijeenkomst.

 • Carré

  Carré

  De carré vergaderopstelling wordt vaak gebruikt voor een brainstormsessie of een workshop. De tafels staan in een vierkant opgesteld waardoor er veel interactie tussen de deelnemers mogelijk is. Iedereen kan elkaar zien, waardoor er gemakkelijk en op gelijk niveau gecommuniceerd worden.

 • Theater

  Theater

  Bij een theater-opstelling is er een centraal podium of plek voor de spreker. Deze opstelling is het vooral geschikt wanneer de spreker een grote groep mensen wil aan spreken.

  Daarnaast wordt er bij deze opstelling weinig interactie verwacht en is het doel dat de deelnemers luisteren en leren van de verhalen van de sprekers. Deze opstelling is geschikt voor vergaderingen die langer dan twee uur duren, jaarlijkse bijeenkomsten of een productlancering.

 • Cabaret

  Cabaret

  Bij een cabaretopstelling staan er in de zaal een aantal tafels met stoelen opgesteld. De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke tafel voldoende loopruimte. Dit geeft de deelnemers de kans om met elkaar te discussiëren.