Direct naar de contentDirect naar de footer
Multifunctionele vergaderzaal
Multifunctionele vergaderzaal
Boardroom 6
Boardroom 8
Boardroom 10
Foyer

Van alle gemakken voorzien

Zakelijk Aanbod

Van der Valk Hotel Leiden is de perfecte vergaderlocatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen, trainingen of presentaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte. Met 10 multifunctionele zalen waarvan 5 ingericht als boardroom, biedt Van der Valk Hotel Leiden ruimte voor 4 tot 200 personen.

Een overzicht van onze mogelijkheden

 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Een geslaagde bijeenkomst begint met de juiste locatie, moderne faciliteiten en warme gastvrijheid. Vergaderarrangementen, vergaderen op maat, vergaderen + , ons team helpt u graag! Neem contact op met ons Sales team via 071 - 5731 715 of sales@leiden.valk.nl

  Vergaderarrangementen
 • Hybride events

  Hybride events

  Elkaar zowel live als online ontmoeten, deze trend zet zich voort nu er vergaderd wordt onder nieuwe omstandigheden. Wij denken graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!

  Lees meer
 • Arrangementen op maat

  Arrangementen op maat

  Uw vergadering starten met een yoga les, tussen uw vergadering door een stukje varen of afsluiten met een dinerspel? De mogelijkheden zijn eindeloos en af te stemmen op uw wensen.

  Lees meer
 • Breaks en Uitbreidingen

  Breaks en Uitbreidingen

  Voor alle vergaderarrangementen bieden wij verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Met onze business borrel proost u op een geslaagde bijeenkomt! Wilt u graag een productieve dag afsluiten met een speciaal voor u gemaakt diner? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken.

  Contact
 • Capaciteit

  Capaciteit

  Bijgaand een overzicht met de meest voorkomende (vergader) opstellingen en capaciteiten. Uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

  Lees meer
 • Ervaringen van Onze Gasten

  Ervaringen van Onze Gasten

  Bent u benieuwd hoe onze gasten het vergaderen bij ons evaren. Zij vertellen u graag zelf waarom zij kiezen voor Hotel Leiden als locatie voor hun zakelijke bijeenkomst.

  Lees Meer
 • Duurzaam Ondernemen

  Duurzaam Ondernemen

  Als onderdeel van het Van der Valk concern zijn wij bewust van onze voorbeeldrol betreft duurzaam ondernemen. Bent u benieuwd naar onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verminderen? Klik dan hier!

  Lees Meer