Direct naar de contentDirect naar de footer
Hybride events

Hybride events

ONLINE VERGADEREN
Elkaar zowel live als online ontmoeten, deze trend zet zich voort nu er vergaderd wordt onder nieuwe omstandigheden. Wij denken graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!

HYBRIDE MEETING PLUG & PLAY
Van der Valk Hotel Leiden denkt dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken! In samenwerking met onze AV partner ALV Group uit Leiden, specialist op het gebied van evenemententechniek voor video, licht- en geluidoplossingen bieden wij maatwerk voor ieder online evenement.

Zo bieden wij oplossingen voor kleinere online meetings tot grote hybride events waarbij er gasten bij ons op locatie zijn en er mensen inbellen vanuit huis. Iedereen op afstand kan meekijken, -praten, stemmen of vanuit eigen huiskamer iedereen toespreken. Alle technische faciliteiten worden gecreëerd, gefaciliteerd en gestreamd vanuit de studio bij Hotel Leiden.

UW ONLINE EVENT BIJ VAN DER VALK HOTEL LEIDEN
Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw meeting een hybride succes te maken.

Wenst u graag vrijblijvend een (online) afspraak te maken en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen?

Wij denken graag met u mee!

Contact