Direct naar de contentDirect naar de footer

Diner bij Hotel Leiden

Feestelijk dineren met uw gezelschap klein of groot. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit! Hotel Leiden biedt een oneindig aantal mogelijkheden, zodat aan uw wensen voldaan wordt. Vertel ons waar u naar opzoek bent, wij doen de rest!

Diner (vanaf 30 personen)
Voor het serveren van een diner bieden wij uw gezelschap meerdere opties. U kunt kiezen voor een drie of een viergangen menu (prijs p.p.). De gerechten kunt u zelf samenstellen en tot een mooi menu maken. Of laat u zich liever verrassen? Kies dan voor een menu op maat van de Chef.

Buffet (vanaf 30 personen)
Geniet van een royaal buffet; diverse smaakvolle koude & warme gerechten, onbeperkt huiswijn, water, frisdrank, Amstel tapbier en vruchtensappen. En natuurlijk met een een kopje koffie of heerlijk dessert als afsluiting.

Walking dinner (vanaf 40 personen)
Of wilt u eens iets anders dan een zittend diner of buffet? Kies dan eens voor een walking dinner! Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire kleine gerechtjes. De gerechtjes worden in 8 gangen aan uw gasten gepresenteerd. Het tijdsbestek van een walking dinner bedraagt 4 uur en is inclusief onbeperkt drankjes van het Hollands assortiment.