Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat vinden gasten van Hotel Leiden

 • Ria Provaas

  UWV

  Ria Provaas

  “Bepaalde bijeenkomsten boek ik graag buiten de deuren van ons vertrouwde kantoor. De sfeer is net even anders, er is meer focus bij de deelnemers. Dat is fijn. Maar als organisator wil ik niet dat het mij heel veel extra tijd kost om dit te regelen.

  Om die reden is het prettig samenwerken met het team van Van der Valk Hotel Leiden. De faciliteiten en vergaderarrangementen zijn uitstekend verzorgd, maar het is met name de extra zorg en aandacht die mij aanspreekt. Het is geen enkele moeite om het net even anders te doen dan anders. Aanvullende verzoekjes worden altijd snel in orde gemaakt.

  Voor ons als bedrijf is het een pre dat Van der Valk werkt met mensen met een arbeidsbeperking, net zoals ik het belangrijk vind dat er goede maaltijden worden geserveerd. De combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en een stapje extra willen zetten qua service, maakt dat wij ons hier goed thuis voelen.”

  Ria Provaas

 • Eimert van der Vliet

  Apek Administraties

  Eimert van der Vliet

  “De ontvangst van belangrijke klanten op ons kantoor is vaak een hoop geregel. Om ons eigen personeel te ontzorgen, boek ik daarom regelmatig een zaal bij Van der Valk Hotel Leiden. Die bijeenkomsten worden altijd erg gewaardeerd en geven daarmee een extra dimensie aan onze professionele uitstraling.

  En het bevalt ons zó goed dat wij van tijd tot tijd ook interne meetings bij Van der Valk houden. Ik merk dat die vergaderingen net iets effectiever zijn dan normaal. Door die extra focus verloopt de bijeenkomst vaak sneller en efficiënter en hebben we vaak tijd over om nog even te borrelen in de brasserie. Op die manier voelt werk als een dagje uit.

  Inmiddels heb ik een goede band opgebouwd met het team van Van der Valk. Door dat persoonlijke contact kunnen zij goed inschatten wat ik wil. Een half woord is genoeg.”

  Eimert van der Vliet – Apek Administraties

 • Suzanne Frijlink

  Janssen Vaccines & Prevention

  Suzanne Frijlink

  “Niets is vervelender dan dat je tijdens een vergadering wordt onderbroken of dat je je druk moet maken over de vraag of de koffie en broodjes wel zijn geregeld. Voor je het weet is de energie eruit. Daarom vind ik het altijd fijn om in een omgeving te vergaderen zoals die bij Van der Valk Hotel Leiden.

  Vanaf het moment dat je binnenstapt weet je dat je ongestoord aandacht kunt hebben voor de geplande meeting. De zalen beschikken over alle noodzakelijke benodigdheden, de service is uitstekend.

  En het is heerlijk dat je met spontane wensen terecht kunt bij het team van Van der Valk. Een vaartocht om een succesvolle dag af te sluiten of een andere speciale wens? Er wordt altijd meegedacht om de mogelijkheden in kaart te brengen.

  Suzanne Frijlink – Janssen Vaccines & Prevention