Direct naar de contentDirect naar de footer

Alles onder één dak

Heb je ‘ja’ geantwoord op misschien wel de belangrijkste vraag in je leven? Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie ook direct aan de slag gaan om alles te regelen voor jullie grote dag.

We willen jullie er graag bij helpen! Laat de mooiste dag van jullie leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.

Valk Exclusief Hotel Leiden is door de gemeente Leiden benoemd tot officiële trouwlocatie. Dat betekent dat jullie het Ja-woord kunnen geven op ons prachtige terras aan de Oude Rijn of in onze sfeervolle brasserie. Naast de huwelijksvoltrekking is ons hotel natuurlijk ook geschikt voor receptie, diner en een spetterende feestavond!

Stellen jullie je eens voor...

Jullie komen aan met de boot en deze meert aan bij onze steiger. De gasten staan klaar op ons prachtige terras waar de huwelijksvoltrekking gaat plaats vinden. Na het Ja-woord is het tijd om de bruidstaart aan te snijden op het terras of in het restaurant en samen met de receptiegasten te genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de Oude Rijn.

Onze Chef-kok bereidt een heerlijk diner waarvan jullie samen met de daggasten genieten in een aparte ruimte. En dan is het tijd voor een spetterend feest; dansen, genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest!

Om de mooiste dag uit jullie leven in stijl af te sluiten brengen jullie de huwelijksnacht door in een prachtige suite!

Dit is slechts één van de vele voorbeelden hoe jullie dag eruit zou kunnen zien. Maar elke bruiloft is uniek en door uitgebreid jullie wensen te bespreken, werken we graag mee aan het creëren van jullie droomhuwelijk!

We nodigen jullie graag uit om eens langs te komen in Van der Valk Hotel Leiden. Maak een afspraak met onze collega’s van de afdeling Sales zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.