Direct naar de contentDirect naar de footer

Voorwaarden boeking

Als u een tafel bij ons reserveert zitten hier voorwaarden aan verbonden.

Vooruitbetaling

Wij vragen u een vooruitbetaling van het gehele bedrag. Bij het maken van een reservering via onze website krijgt u direct een betaalverzoek. Uw reservering is pas definitief na betaling. Indien niet in de gelegenheid bent om via de website te reserveren, ontvangt u bij de reserveringsbevestiging per e-mail een betaallink, de betaling dient binnen 48 uur te zijn afgerond. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Reservering

Tafelreserveringen kunnen kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de gekozen activiteit schriftelijk gewijzigd of geannuleerd worden.

Reservering aanpassen

Binnen 48 uur voor aanvang van de gekozen activiteit kunt u kosteloos het aantal personen wijzigen met een maximum 2 personen of 10% van de reservering.

Het is niet altijd mogelijk om na het reserveren van een activiteit een extra persoon aan de reservering toe te voegen i.v.m. beschikbaarheid. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen t.a.v. een tafelvoorkeur maar vragen uw begrip voor het feit dat deze tijdens feestdagen niet gehonoreerd kunnen worden.

Verzekering

Wij kunnen u eventueel ook informeren met betrekking tot het afsluiten van een annuleringsverzekering.