Direct naar de contentDirect naar de footer

Bar & Brasserie

Onze vernieuwde bar & brasserie bevindt zich in het monumentale deel van het pand. De oude herberg "Het Haagsche Schouw" dateert uit 1629 en doet zijn naam nog steeds eer aan. Gemoedelijkheid en persoonlijkheid in een historische monumentale omgeving, maar comfort en gemak anderzijds.

U bent van harte welkom in de bar & brasserie voor een hapje en een drankje in een gezellige, ongedwongen sfeer. Geniet van een kopje koffie of een goed glas wijn. Op de kaart van de brasserie staan tal van ‘bites’ en heerlijke gerechten.

De bar en brasserie biedt door haar inrichting tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een informele bespreking, een borrel na een vergadering of voor uw diner. Maar het is ook heerlijk ontspannen met familie en vrienden bij de open haard.

Openingstijden bar & brasserie
De brasserie is dagelijks geopend. De actuele openingstijden vindt u bij de brasserie.

In de zomermaanden kunnen de openingstijden van de brasserie worden aangepast en verwijzen we u graag naar ons terras aan het water of het restaurant.

Wilt u informatie over het exclusief afhuren van onze brasserie? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 071 5731 715 of sales@leiden.valk.nl.