Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderzaal
Vergaderzaal

Met uitzicht op de Oude Rijn

Luxe Boardroom

in monumentale pand

Koffiecorner
Luxe Boardroom

in monumentale pand

Van meeting tot conferentie

Van der Valk Hotel Leiden is de perfecte vergaderlocatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Vergaderingen, congressen, trainingen of presentaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte.

Met 10 multifunctionele zalen waarvan 5 exclusief ingerichte boardrooms, biedt Van der Valk Hotel Leiden ruimte voor 4 tot 200 personen.

Luxe Boardrooms

Vergaderen in onze luxe boardrooms is vergaderen in stijl. In het monumentale gedeelte van het hotel bevinden zich 5 luxe boardrooms die allen zijn voorzien van daglicht, comfortabele leren fauteuils, geïntegreerde apparatuur, een flip-over en een eigen Nespresso koffiemachine met diverse soorten koffie. Stijlvol en luxueus. Ideaal voor de kleinere vergaderingen.

Zalen

Ook vergaderzalen (met uitzicht op de Oude Rijn) zijn van alle gemakken voorzien. Kenmerkend is het vele daglicht, de ruime opzet en voorzieningen zoals ADSL, WiFi, een geluidsinstallatie, beamer en scherm ed. Voor ieder wat wils: eenvoudig en doeltreffend of comfortabel en uitgebreid!

Gratis Wi-Fi en ultrasnelle glasvezelverbinding
We beschikken over een ultrasnelle glasvezelverbinding. Zo kunnen wij onze zakelijke gasten en evenementen beter accomoderen door een snelle internet en videoconferencing te bieden.

Ons ervaren Sales team verzorgt uw bijeenkomst tot in de puntjes en zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Contactgegevens

Contactgegevens

Neem contact op om uw wensen te bespreken via 071 - 5731 715 of sales@leiden.valk.nl.

Offerte opvragen