Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk To Go Leiden

Helaas kunnen wij u nog niet ontvangen in ons restaurant. We willen u het echte Valk gevoel echter niet langer onthouden. Daarom introduceren wij Valk To Go.

Met Valk To Go bieden wij u diverse mogelijkheden. Zo kunt u thuis heerlijk genieten van een royale zondagsbrunch á la Van der Valk! Geen zin om te koken? Kies uit een selectie van Valk-gerechten en bestel eenvoudig voor thuis.

Vaart u in het weekend* over de Oude Rijn? Met Valk To Go geniet u onderweg van koffie met gebak of wat dacht u van een heerlijk flesje wijn met een portie bitterballen? Dat is toch op en top genieten!

* verkoop alleen in het weekend bij mooi vaarweer

 • Valk to Go

  Valk to Go

  • Speciale Valk-to-go menukaart
  • Valkwijn to Go
  • Enkel afhalen

  Haal het Van der Valk gevoel in huis met onze Valk to Go! Met de voor u speciaal samengestelde gerechten hoeft u de Valk ervaring niet te missen. U hoeft thuis alleen nog kort het hoofdgerecht op te warmen in de oven (u krijgt instructies bij de maaltijd).

  Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel met de AnnaBel app via de bestelknop.

  Bestellen
 • Zondagsbrunch to go

  Zondagsbrunch to go

  • Zondagsbrunch
  • Kidsbox
  • Vanaf 2 personen te bestellen

  Wilt u thuis genieten van een royale zondagsbrunch á la Van der Valk? De brunchbox bevat o.a. croissantjes, verse jus d'orange, carpaccio, zalm, salades en zoete lekkernijen. Wat een heerlijk begin van de zondag!

  Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel via de bestelknop tot zaterdag 20:00 voor de volgende zondag.

  Bestellen
 • Telefonisch bestellen

  Telefonisch bestellen

  • Valk to Go
  • Enkel afhalen

  Bestelt u liever via de telefoon? U kunt uiteraard ook bij onze receptie terecht om uw bestelling te plaatsen. Via onderstaande knop kunt u contact opnemen met de receptie.

  Uiteraard kunt u ook via de mail uw bestelling plaatsen.

  Bestellen
Werkwijze bestellen

Werkwijze bestellen

Afhalen is dagelijks mogelijk tussen 17.00 uur en 21.00 uur. U kunt alleen met pin betalen (op een veilige afstand). U kunt veilig, snel en gemakkelijk bestellen via onze Annabel app. Maar het is ook mogelijk om te bestellen via e-mail (leiden@valk.nl) of telefonisch (071 - 5731 731) tot één uur voor het ophaalmoment.

Telefonisch bestellen

Met Valk to Go heeft u de keuze uit een kleine selectie van onze Valk-gerechten. Klik op de menukaart voor de gerechten. U hoeft thuis alleen nog kort het hoofdgerecht op te warmen in de oven (u krijgt instructies bij de maaltijd).

Plaats uw bestelling
Werkwijze afhalen

Werkwijze afhalen

Bestel gemakkelijk en snel en kom de bestelling afhalen!

1. U kunt uw auto bij de entree parkeren op de aangewezen afhaalplaatsen.
2. Uw bestelling brengen we bij uw auto. Vergeet dus niet uw kentekennummer te melden bij uw bestelling.
3. U kunt bij afhalen met pin betalen (op een veilige afstand). Bij bestelling van de Zondagsbrunch To Go sturen wij u een betaallink en betaalt u vooraf de box.

Routebeschrijving

Valk Leiden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Leiden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden