Direct naar de contentDirect naar de footer

Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart is het Vegetarische Restaurantweek. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voor € 25

Van der Valk Hotel Leiden heeft het Gouden Green Key certificaat en maakt bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Zo bereidt de keukenbrigade verrassende gerechten met biologische, streek en/of seizoensproducten waarmee aan het Green Key keurmerk wordt voldaan. De passie voor het werken met dagverse producten proeven onze gasten terug in de verfijnde gerechten die door de gastvrije bediening wordt geserveerd. Een tafeltje aan het raam met zicht op de Oude Rijn en een passend glaasje wijn bij het gerecht maken het geheel compleet.

Vegetarisch 3-gangen-diner € 25

Voorgerecht

Bulgur | granaatappel |geroosterde biet | hangop

Hoofdgerecht

Geroosterde groenten | uit Mibrasa oven | gepofte aardappel | kruidencrème

Nagerecht

Passievrucht | papaja | yoghurtijs

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten