Direct naar de contentDirect naar de footer

Pre-Kerstbrunch

Betaling vereist Tafel aanvragen

Geniet op 24 december vast van alle feestelijke gerechtjes op onze pre-kerstbrunch!

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Onze chef-kok en zijn team hebben een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit soep, koude en warme gerechten, vis- en vleesspecialiteiten, diverse salades en luxe broodjes. we sluiten af met een spetterend dessertbuffet. Voor de kinderen is er een apart kinderbuffet.

De brunch is inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Tijden

  • van 12.00 tot 14.30 uur

Prijzen

Volwassenen € 45,00 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 24,50 p.p.
Kinderen van 0 t/m 3 jaar € 10,00 p.p.
Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen

Benieuwd naar de kerstbrunch? De inhoud van de kerstbrunch maken wij spoedig bekend.

Voorwaarden

  • Wij vragen u een vooruitbetaling van het gehele bedrag. Bij het maken van een reservering via onze website krijgt u direct een betaalverzoek. Uw reservering is pas definitief na betaling. Indien u niet in de gelegenheid bent om via de website te reserveren, ontvangt u bij de reserveringsbevestiging per e-mail een betaallink, de betaling dient binnen 48 uur te zijn afgerond. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.
  • Tafelreserveringen kunnen kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de gekozen activiteit schriftelijk gewijzigd of geannuleerd worden.
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de gekozen activiteit kunt u kosteloos het aantal personen wijzigen met een maximum 2 personen of 10% van de reservering.
  • Wij kunnen u eventueel ook informeren met betrekking tot het afsluiten van een annuleringsverzekering.
  • Het is niet altijd mogelijk om na het reserveren van een activiteit een extra persoon aan de reservering toe te voegen i.v.m. beschikbaarheid. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen t.a.v. een tafelvoorkeur maar vragen uw begrip voor het feit dat deze tijdens feestdagen niet gehonoreerd kunnen worden.

Vragen m.b.t. corona

Indien de overheid besluit om de horeca te sluiten, ontvangt u de aanbetaling terug. Indien het restaurant gewoon geopend mag zijn en een van de deelnemers van uw gezelschap heeft corona, dan is dit geen geldige reden om de gehele reservering kosteloos te annuleren binnen 72 uur voor aanvang.

.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren