Direct naar de contentDirect naar de footer

Groependiner

Wij bieden diverse mogelijkheden voor dineren met grotere groepen.

Voor gezelschappen vanaf 13 personen bieden wij een speciale selectie van de à la carte kaart. Vanaf 21 personen bieden wij u de graag de mogelijkheid om te kiezen uit een zorgvuldig samengestelde selectie uit de à la carte kaart.

Eigen sfeervolle zaal
Feestelijk dineren met uw gezelschap in een eigen sfeervolle zaal. Gezellig en intiem met veel keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit.

Keuzediner (vanaf 25 personen)
Voor het serveren van een diner in een aparte ruimte bieden wij uw gezelschap meerdere opties. U kunt kiezen voor een drie of een viergangen menu. De gerechten kunt u zelf samenstellen en tot een mooi menu maken. Laat u zich liever verrassen? Kies dan voor een menu op maat van de Chef.

Buffet vanaf 20 personen
Wij presenteren diverse gevarieerde buffetten met smaakvolle warme & koude gerechten. Inclusief onbeperkt binnenlands drankenassortiment (huiswijn, Amstel tapbier, water, frisdrank, vruchtensappen) en natuurlijk met een kopje koffie of dessert als afsluiting.

Walking dinner vanaf 25 personen
Wilt u eens iets anders dan een zittend diner of buffet? Kies dan eens voor een Walking dinner! Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire kleine gerechtjes. De gerechtjes worden in 8 gangen aan uw gasten gepresenteerd. Het tijdsbestek van een Walking diner bedraagt 4 uur en is inclusief onbeperkt binnenlands drankenassortiment (huiswijn, Amstel tapbier, water, frisdrank, vruchtensappen).

Onze afdeling Sales informeert u graag over alle mogelijkheden.
071 - 5731 715 of sales@leiden.valk.nl.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten