Direct naar de contentDirect naar de footer

“Zoveel besproken en beslist in zo’n korte tijd."

“Zoveel besproken en beslist in zo’n korte tijd."

De conference call op groot scherm was uiteraard geen enkel probleem.

Powered by GooglePowered by Google

Wees welkom. Want buiten de deur werkt beter.

Noem het vergaderen, overleggen of meeten. Doe het zittend, staand, digitaal of met papier. Hak een knoop door, bouw een team of zet de lijnen uit. Maar doe het buiten de deur. Haal het beste in elkaar naar boven. Motiveer, inspireer, activeer. Wij organiseren de rest. En zorgen dat het werkt.

10 Multifunctionele Zalen

10 Multifunctionele Zalen

Naast moderne meetingrooms en multi-functionele zalen op een toplocatie heeft u als organisator vooral behoefte aan persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Wij begeleiden en adviseren u gedurende het hele proces. Dát maakt ons vergaderconcept zo bijzonder.

Alles over onze multifunctionele zalen
Smaakvol eten en drinken

Smaakvol eten en drinken

Hotel Leiden beschikt over een toprestaurant met een gezonde en uitgebreide kaart. U en uw gasten kunnen dagelijks genieten van het beste dat Valk Exclusief culinair te bieden heeft. Niet alleen in ons restaurant, maar ook in de bar, de zalen en uw hotelkamer.

Alles over ons restaurant
Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen

De beste oplossingen en ideeën ontstaan vaak als de boog even niet gespannen is. In hotel Leiden kunt u de geest tot rust laten komen op on terras uitkijkend over het water of in onze fitnessruimte.

Alles over onze faciliteiten
Je merkt aan alles dat Hotel Leiden veel ervaring heeft met de creatieve invulling van congressen.
Zoran Trogrilic
Topics in IC

Media panel demo

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tincidunt ante vitae tellus facilisis volutpat et eget lorem. Duis consequat ultricies ex, eu iaculis nisi interdum a.

Zaal boeken