Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google
Hotel Leiden

Wees welkom. Want buiten de deur werkt beter.

Buiten de deur werkt beter

Buiten de deur werkt beter

Van der Valk Hotel Leiden is centraal gelegen in de Randstad én prachtig gelegen aan de oever van de Oude Rijn. Neem plaats op het ruime terras aan het water van restaurant Het Haagsche Schouw. Zoek een plekje in de sfeervolle bar & brasserie gesitueerd in het uit 1629 stammende monumentale deel van het pand. Of plan een vaartocht naar de prachtige historische binnenstad van Leiden. Want Van der Valk Hotel Leiden is veel méér dan een hotel.

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Leiden

 • Bij ons zit u goed

  Bij ons zit u goed

  Buiten de deur werkt beter. Want waarom zou u anders verkassen? Van der Valk Hotel Leiden beschikt over tien multifunctionele zalen waarin het u aan niets ontbreekt.

  Uiteraard zijn de essentiële vergaderbehoeften ruimschoots aanwezig: comfortabele stoelen, uitstekende WiFi, een gezonde dosis daglicht en een flexibel hospitality team dat voor u klaar staat.

 • Smaakvol eten & drinken

  Smaakvol eten & drinken

  Geniet tijdens uw vergadering van ons smaakvolle lunchbuffet bereidt met dagverse ingrediënten.

  Met onze business borrel proost u op een geslaagde bijeenkomt! Wilt u graag een productieve dag afsluiten met een speciaal voor u gemaakt diner?

  Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken.

 • Service

  Service

  Natuurlijk begint een geslaagde bijeenkomst met de juiste locatie en moderne faciliteiten.

  Maar het is de warme gastvrijheid én persoonlijke aandacht die het verschil maakt. Onze Banqueting Supervisor Sandra zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op rolletjes verloopt.

  "Gastvrijheid en persoonlijke benadering vind ik echt belangrijk".
  Sandra | Banqueting Supervisor

Ervaringen van onze gasten

Wat vinden gasten van Hotel Leiden? Zij vertellen u graag zelf waarom zij kiezen voor Hotel Leiden als locatie voor hun zakelijke bijeenkomst.