- Hotel Leiden

Overnachten in Katwijk is mogelijk bij één van de vele hotels aan de kust van dit mooie Nederlandse dorp. Hoewel velen Katwijk beschouwen als een klein dorp, telt het met meer dan 50.000 inwoners toch zeker mee! De hotels aan de kust bieden dan ook genoeg mogelijkheden om in alle rust te overnachten. Katwijk ligt op een steenworp afstand van Leiden, en is met de fiets of bus binnen een half uurtje te bereiken. Wil je dus in Katwijk overnachten (Katwijk ligt vlakbij Leiden), dus is dit zeker een optie.

 

Waar moet u heen?

Het Van der Valk hotel is een favoriete optie onder vele toeristen. Het gebouw, gelegen aan de Oude Rijn, heeft 80 stijlvol ingerichte kamer. Alle suits zijn ingericht met een heerlijk ligbad om te ontspannen, maar een aparte douche ontbreekt uiteraard niet. Wanneer u ‘s avonds de deur niet persé uit wilt, is er een a la carte restaurant aanwezig, waar u kunt genieten van een uitgebreid en culinair menu. Hier kunt u dan ook heerlijk overnachten (Katwijk en het strand liggen op slechts een minimaal aantal kilometers afstand).

Leiden, Katwijk, Noordwijk & Meer

Hier overnachten (Katwijk, Noordwijk of een andere badplaats) is absoluut geen must om te genieten van het strand en de zee tijdens de warme zomermaanden. Wilt u overnachten in Katwijk, dan kiezen veel toeristen niet voor niets voor het prachtige Van der Valk hotel via hotelleiden.nl. Het hotel is niet alleen tijdens de zomermaanden een aanrader om te boeken. Ook tijdens de feestdagen of juist tijdens de herfst is de omgeving prachtig om te ontdekken, waarna u in ons hotel heerlijk kunt overnachten. Katwijk is bijvoorbeeld erg mooi tijdens de zomer, waar de Leidse binnenstad weer feestelijk versierd is tijdens Kerst. Niet alleen overnachten is een optie, ook wordt de locatie vaak gehuurd voor een presentatie, vergadering of bedrijfsuitje.

Binnenkijken

Wilt u eens binnenkijken voordat u een boeking doet? Ga dan eens naar hotelleiden.nl. Hier kunt u middels de binnenkijk-functie het hotel met eigen ogen eens bekijken. Hier kunt u het mooie restaurant, beter bekend onder de naam Het Haagsche Schouw, aanschouwen. Van klassieke gerechten tot seizoensgebonden producten, voor iedereen is wel een heerlijk gerecht te vinden!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.