- Hotel Leiden

Bent u op zoek naar een hotel in Oegstgeest dat van alle gemakken voorzien is, dan is het welbekende Van der Valk Leiden wellicht een goed alternatief. Het hotel (Oegstgeest op korte afstand) is van alle gemakken voorzien, zoals luxe kamers en suites, ligbaden en aparte douche. Het verblijf is bovendien voorzien van een sfeervol restaurant, waar je kunt genieten van zowel klassieke als moderne gerechten. Het restaurant, wat bekend staat onder de naam Het Haagsche Schouw, is alom bekend onder lokale bewoners. Met uitzicht op de Oude Rijn is de ervaring compleet in dit hotel. Oegstgeest op een korte afstand, maar ook dorpen als Katwijk en Noordwijk op een half uur fietsen afstand.

Wel of geen hotel Oegstgeest

Verblijven in overvloed en 23 duizend inwoners; Oegstgeest is een prachtig dorp. Een hotel Oegstgeest is makkelijk te vinden, maar het gemak en luxe van de Van Der Valk accomodaties helaas niet. In ons verblijf kunnen wij u diverse faciliteiten aanbieden. Zo is er een shuttle service die rijdt via Bio Science Park naar Centraal Station. Ideaal als u een bezoek wilt brengen aan het Science Park of als u via CS naar Oegstgeest wilt reizen. U bent binnen tien minuutjes vanaf CS in Oestgeest! Ideaal! U kunt daarnaast gebruik maken van onze fitness. Vanuit ons verblijf kunt u genieten van diverse faciliteiten en de mooie stad en Oestgeest is op steenworpafstand. 

Fietsen huren hotel nabij Oegstgeest

U bent op zoek naar een hotel? Oegstgeest ontdekken op de fiets? Vanuit ons verblijf is het mogelijk om een fiets te huren en hierhen te fietsen. Wij bieden  voor een lage huurprijs de mooiste (e-)bikes aan, zodat u binnen een kwartiertje op uw plaats van bestemming bent. 

Hotel Oegstgeest en omgeving

Uiteraard kunt u alle seizoenen een boeking bij ons plaatsen. In de zomer kunt u genieten van nabijgelegen badplaatsen. In de wintermaanden kunt u, bijvoorbeeld tijdens kerst, van het versierde centrum van de stad nabij ons verblijf genieten. Waar u alle seizoen heen kunt is het gezellig dorp Oegstgeest. Wij raden dit aan als één van de mooie dichtbij zijnde dorpjes!

Bijeenkomst Hotel Oegstgeest

Heeft u een bedrijfsuitje, presentatie, vergadering of familiereünie gepland? In ons verblijf is dit zeker mogelijk. Door de grote zalen en ons vakkundig team, zijn dit soort bijeenkomsten perfect om bij ons te houden. Uw bijeenkomst is zo in goede handen! Daarnaast kunt u bij ons verblijf gratis parkeren, gratis gebruik maken van Wi-Fi aanwezig en zijn de kamers van alle gemakken voorzien.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.