- Hotel Leiden

Op zoek naar hotel Katwijk aan Zee?

Op zoek naar hotel Katwijk aan Zee? Vindt u een hotel nabij Katwijk aan Zee echter ook een goede optie? Kom dan overnachten bij Van der Valk Leiden. Wanneer u bij ons komt overnachten kunt u genieten van luxe en comfort, zoals u wellicht van een Van der Valk hotel gewend bent. Bezoek vanuit het hotel Katwijk aan Zee en Leiden. De mooie stranden van Katwijk aan Zee en het gezellige centrum van Leiden zijn snel en eenvoudig te bereiken. U rijdt in 11 minuten vanaf het verblijf naar Katwijk aan Zee. Op de fiets doet u er zelfs maar 20 minuten over. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons hotel en u kunt vervolgens op de fiets naar Katwijk aan Zee. Op deze manier verdoet u uw tijd niet aan het zoeken naar een parkeerplek op een warme zomerdag.

 

Op zoek naar een hotel? Katwijk aan Zee bezoeken?

Wanneer u wilt overnachten in een hotel nabij Katwijk dan is Van der Valk Leiden een goed alternatief. In Katwijk is er van alles te beleven en te doen. U kunt bijvoorbeeld de Vuurtoren van Katwijk bekijken, wandelen door de duinen en vissen op zee (wanneer dit is toegestaan). Daarnaast zou u eens naar de toeristische markt kunnen gaan. Daarnaast valt er in Leiden ook genoeg te beleven. Van der Valk Leiden is gelegen aan de Oude Rijn, midden in de stad, waardoor u binnen no-time het centrum in kunt om te shoppen, uit eten te gaan of een mooie rondvaart door de grachten kunt maken. Tip: Wij raden aan om de musea van leiden eens een bezoekje te brengen. Met een verscheidenheid aan musea, zoals het Museum Volkenkunde of het Rijksmuseum van oudheden, zal er voor iedereen, van jong tot oud, wat tussen zitten. Ook het Naturalis ligt op korte afstand van het hotel. Katwijk aan Zee bezoekers zullen met de fiets of de bus naar het museum moeten, u kunt de T-Rex uit het museum direct aanschouwen!

Hotel Katwijk aan Zee omgeving 

Een hotel Katwijk aan Zee vinden is geen must meer. Er zijn verschillende manieren om gemakkelijk van Leiden naar Katwijk aan Zee te reizen. Tijdens de warme zomermaanden raden wij het huren van een fiets aan! In slechts 20 minuten fietsen bent u op bestemming en kunt u van een welverdiend drankje in één van de strandtenten genieten. Het is ook mogelijk om de bus vanaf Leiden Centraal naar de boulevard van Katwijk te nemen. Ook dan bent u slechts 20 minuten onderweg. Wanneer u op de fiets of met het openbaar vervoer naar Katwijk aan Zee gaat dan hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar een parkeerplek.

Hotel nabij Katwijk aan Zee? Kom overnachten bij Van der Valk Leiden

In ons hotel kunt u heerlijk overnachten. Boek een van de luxe, comfortabele suits of (familie)kamers. Wij ontvang u graag met een lekker drankje. U kunt bij het hotel gratis parkeren en u kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de Wi-Fi. Uiteraard kunt u contact opnemen om uw specifieke wensen te bespreken.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.