Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend helpt Van der Valk Hotel Leiden kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Van der Valk Hotel Leiden brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij
Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo´n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doosoorzaak nu nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij
Wij delen de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Wij dragen daaraan bij als zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpen Van der Valk Hotel Leiden kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied vankanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in d edirecte omgeving en inspirerende medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl/zakenvriend