Direct naar de contentDirect naar de footer

Werkzaamheden

Groot onderhoud Haagsche Schouwbrug
Belangrijke informatie m.b.t. bereikbaarheid Van der Valk Hotel Leiden

Werkzaamheden Haagse Schouwbrug

(Klik op de afbeelding voor vergroting)

De gemeente Leiden voert vanaf 6 maart 2020 onderhoud uit aan de Haagsche Schouwbrug. De
werkzaamheden aan de brug duren tussen de vier en vijf weken en zullen naar verwachting 11 April worden afgerond. Tijdens werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

Tijdens het werk is de brug afgesloten voor al het verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Haagweg en fietsers en voetgangers via de Stevensbrug. Op weekdagen wordt de Stevensbrug tijdens de spits voor het autoverkeer in één richting opengesteld. In de ochtendspits (7.30-9.30 uur) kunnen auto’s via de Stevensbrug de Stevenshof uitrijden, in de avondspits (16.00-18.30 uur) kunnen ze op deze manier de wijk inrijden. Vrachtverkeer is hiervan uitgezonderd. Verkeersregelaars zorgen voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer. Borden bij de Haagsche Schouwbrug geven de omleiding aan.

Wij adviseren u om voor actuele informatie de volgende website te raadplegen:

www.leiden.nl/bruggen

Shuttlebus
Vanaf 6 maart tot en met 11 April 2020 rijdt onze Shuttlebus een andere route vanaf het hotel (via het Bio Science Park) naar het Centraal Station van Leiden. De stops in het Bio Science Park blijven ongewijzigd. Echter kunnen de aankomsttijden uitlopen door filevorming op de omleidingswegen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze receptie via 071—5731 731.