- Hotel Leiden

Vergaderen in stijl

Zalen

Een vergadering, bruiloft of een exclusief feest... Van der Valk Hotel Leiden heeft een mooie keuze aan stijlvolle zalen voor u. Goed bereikbaar vanuit de gehele randstad.

5 multifunctionele zalen en 5 luxe boardrooms

  • VergaderSpecial - Hotel Leiden

    Zomer vergaderSpecial

    Tijdens de zomer gaat het werk gewoon door. Maar om toch een beetje in vakantiesfeer te komen of te blijven bieden wij u een zomer VergaderSpecial aan.

    Lees meer: zomer vergaderSpecial
  • Vergaderen - Hotel Leiden

    Vergaderen in Leiden

    Van der Valk Hotel Leiden is de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Een vergadering, congres, training of presentatie. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte.

    Lees meer: vergaderen
  • Feesten - Hotel Leiden

    Feesten & partijen

    Elk feest is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van uw dag onze dag!

    Lees meer: feesten & partijen
  • Bruiloften - Hotel Leiden

    Bruiloft

    Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. U heeft uw ideale levenspartner gevonden en niets is mooier dan uw wederzijdse liefde te verenigen met een huwelijk. Laat de mooiste dag van uw leven beginnen bij Van der Valk Hotel Leiden.

    Lees meer: bruiloft
  • High tea, borrels & more - Hotel Leiden

    High Tea, borrels & more

    Bent u jarig of gaat u met pensioen. Heeft u een familiere√ľnie of denkt u aan een babyshower? Voor kleine en grote gezelschappen kunt u bij ons terecht. In de sfeervolle monumentale hotelbar met terras, het restaurant of in een ruimte boven met uitzicht op de Rijn.

    Lees meer: high tea & more
  • Dineren - Hotel Leiden

    Dineren

    Feestelijk dineren met uw gezelschap in een eigen sfeervolle zaal. Gezellig en intiem met vele keuze mogelijkheden voor een perfecte avond uit.

    Lees meer: dineren
  • Varen in Leiden - Hotel Leiden

    Varen

    De historische binnenstad van Leiden laat zich vanaf het water goed bekijken. Vanaf de kade bij Van der Valk Hotel Leiden kunt u met uw gezelschap een boottocht maken of maak gebruik van de Watertaxi naar het centrum van Leiden.

    Lees meer: varen in Leiden
  • Condoleance - Hotel Leiden

    Condoleance

    Afscheid nemen van uw dierbare, daar is tijd voor nodig. Na een dienst of uitvaart is vaak behoefte om samen met familieleden en vrienden op een sfeervolle locatie de overledene te herdenken.

    Lees meer: condoleren
  • Capaciteit - Hotel Leiden

    Capaciteit

    Bijgaand een overzicht met de meest voorkomende opstellingen en capaciteiten. Uiteraard zijn er meerdere invullingen mogelijk.

    Lees meer: capaciteit